Houtaantasters

Heeft u last van houtaantasters?

Als u een huis heeft waar een houten constructie is gebruikt in bijvoorbeeld het dak, dan is het van groot belang er voor te zorgen dat u geen last krijgt van houtaantasters. Deze kunnen namelijk in rap tempo grote schade aanrichten aan uw huis, of aan bijvoorbeeld meubelen die van hout zijn gemaakt. We hebben het dan natuurlijk over houtwormen en boktorren, die allemaal wel trek hebben in een lekker hapje hout. Bij Beukema Ongediertebestrijding weten we wel raad met houtaantasters. U vindt onze contacinformatie op Ongediertebestrijdingamsterdam.com. Hier vindt u ook uitgebreide informatie over ons bedrijf.

Een einde maken aan houtwormen en boktorren

Houtwormen en boktorren zijn een vervelende soort ongedierte. Het is vaak bijna niet te merken dat u er last van heeft, tot het op een dag bijna te laat is. We kunnen u dan ook van harte aanraden om af en toe eens bij uw hout te kijken of u hier niet hele kleine gaatjes in ziet. Als dit namelijk het geval is, dan is de kans groot dat u last heeft van houtwormen en boktorren. Dit is zeker het geval als u ziet dat er in die gaatjes nog zaagsel terug te vinden is. In een dergelijk geval zijn deze houtaantasters nog actief in uw huis of bedrijfsgebouw.

Professioneel houtaantasters aanpakken

Er zijn in de winkel middeltjes verkrijgbaar waarmee u zelf de strijd met houtaantasters aan kunt gaan. Over het algemeen helpen deze middeltjes echter niet zo goed, waar nog bij komt dat het moeilijk is om te zien waar de houtaantasters zich precies bevinden. Vandaar ook dat wij u aan willen raden om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen als u het vermoeden heeft dat er houtwormen of boktorren in uw huis zitten. Desnoods kunt u ons via Whatsapp een foto sturen als u het idee heeft dat er problemen zijn, maar niet precies weet welke soort ongedierte hier verantwoordelijk voor is.

020 - 244 00 60