Houtworm en boktor

De strijd aangaan met houtwormen en boktorren

Hee, dat is vreemd. Er zitten allemaal gaatjes in de houten constructie van uw dak, of misschien wel in die mooie houten meubelen die u heeft staan. Sterker nog: er zit zelfs zaagsel in deze gaatjes. Misschien vraagt u zich af wat er aan de hand is? Laat ons dit aan u vertellen: naar alle waarschijnlijkheid heeft u last van houtwormen of boktorren! Het is dan zaak om hier zo snel mogelijk professionele ongediertebestrijders voor in te schakelen. Deze vindt u bij Beukema Ongediertebestrijding. Wij komen graag bij u langs in Amsterdam en omgeving om een einde te maken aan de houtworm en de boktor.

Houtworm en boktor: vervelend en schadelijk

Als u een probleem heeft met houtwormen en boktorren, dan is het heel belangrijk om hier zo snel mogelijk tegen in actie te komen. Als u dit namelijk niet doet, dan is de kans aanwezig dat het probleem alleen maar groter en groter wordt. Het kan zelfs leiden tot onherstelbare schade aan uw hout en eventuele houten constructies! Vandaar ook dat wij u willen aanraden om direct contact op te nemen met Beukema Ongediertebestrijding als u het idee heeft dat er een houtworm of boktor in uw huis zit. U vindt onze contactinformatie elders op Ongediertebestrijdingamsterdam.com.

Meer weten over Beukema Ongediertebestrijding?

Als u meer wilt weten over ons bedrijf, de mensen die er werken en de soorten ongedierte die wij kunnen bestrijden, dan raden wij u aan om hier zo snel mogelijk contact over op te nemen met ons. We zijn 24/7 bereikbaar voor al uw problemen. In de regel staat dan binnen 24 uur een van onze medewerkers bij u op de stoep om voor u de strijd met deze vervelende knagers aan te gaan. Als wij klaar zijn met ons werk bent u van de houtworm en boktor af. Wij geven u dan ook advies waarmee u ervoor kunt zorgen dat het probleem wegblijft.

020 - 244 00 60